U vindt hier alle informatie over golflessen en hoe u deze kunt boeken, lesgeld, Golf Duinzicht www.golfduinzicht.nl , golf cursussen, de waarde van Muscle Memory en nog veel meer. 

Privé golf lessen

Ik geef op vrijdag en maandag golflessen in Wassenaar,  Zuidholland op Golf Duinzicht, een prachtig gelegen 9-holes golfbaan in noord Den Haag.

Binnenkort plaats ik het nieuwe schema. U kunt online lessen boeken via mijn online agenda.

fridayclub"The Friday Club"

Met de Friday Club biedt ik verschillende thema groepslessen. Klik hier voor meer informatie.

Setford Swing System

Ik heb een eenvoudige methode ontwikkeld van swing opbouw die uitermate succesvol is. Met het Setford Swing System zijn vele handicaps verlaagd door correcte basistechnieken in de muscle memory te plaatsen van mijn leerlingen. Mijn Setford Swing System zijn veel beginnende golfers succesvol opgeleid voor het GVB examen en met deze methode zijn vele golfers naar een lager handicap gegaan. Kortom: uw golfswing is in goede handen.

Golfreizen

Als Engelsman weet ik de mooiste golfbanen (en gezellige pubs) in Engeland en Schotland te vinden. Daarom organiseer ik elk jaar golfreizen naar o.a. Schotland en Engeland. Snel reserveren is aangeraden want deze golfreizen zijn snel volgeboekt. Wilt u effectieve golf les in omgeving Wassenaar / Den Haag? Neem contact op met Chris Setford PGA Golf Professional A, Golf.

Back to Top